White Noise Baby

White Noise Baby

Je hebt vast wel eens gehoord dat baby’s beter slapen door het White Noise effect. Dit is een geluid dat vergelijkbaar is met het ruisen van de wind of het geluid van de zee. Het White Noise effect kalmeert de baby en maakt hem/haar rustiger. Daardoor valt de baby beter in slaap en blijft ook langer slapen.

Een White Noise app of een White Noise machine is daarom een uitkomst voor veel ouders. Je zet de app of het toestel aan en je baby slaapt beter. Het fijne is dat je dit geluid ook kunt gebruiken als je baby wakker wordt in de nacht. Het ruiste effect maakt dat je baby sneller weer in slaap valt.

Er zijn verschillende apps en machines die het White Noise effect produceren. Er zijn bijvoorbeeld apparaatjes die je aan het voeteneinde van het bed plaatst. Andere machines kun je op de commode of aan de muur bevestigen. Kies voor jezelf het apparaatje uit dat het fijnste werkt en waar je baby het beste op reageert.

White Noise video’s voor baby’s op YouTube

Op YouTube kun je gemakkelijk het White Noise geluid produceren. Hierbij is een video waarbij je baby 10 uur achter elkaar kan slapen en genieten van het White Noise geluid.

White Noise apps voor baby’s

YouTube kost echter veel stroom voor telefoons en tablets, dus is dit niet altijd ideaal. Vandaar dat we ook nog een overzicht hebben van de White Noise apps voor baby’s:

  1. https://apps.apple.com/nl/app/sleeptot-baby-white-noise/id1229010143
  2. https://apps.apple.com/nl/app/white-noise/id1083248251
  3. https://apps.apple.com/nl/app/white-noise-witte-ruis-baby/id1481584395
  4. https://apps.apple.com/nl/app/white-noise-deep-sleep-noise/id1500423385

Het nadeel van Youtube & de apps voor White Noise, is dat je de telefoon ook niet te dicht bij je baby mag leggen in verband met straling.

White Noise apparaten

Ons advies is dus om gebruik te maken van een White Noise apparaat. Zie in onze webshop alle informatie over de White Noise apparaten. Wij adviseren om gebruik te maken van de Numsy White noise apparaten.

Deze apparaten zijn speciaal ontwikkeld om het White Noise geluid te produceren en geven geen straling af. Daarnaast is het volume goed instelbaar waardoor je baby niet wakker wordt van het apparaat, maar juist rustig wordt van het geluid.

Wij adviseren om de Numsy White Noise machine te gebruiken in combinatie met een slaapzak of dekentje. Zo is je baby helemaal ondergedekt en kan hij/zij lekker slapen zonder wakker te worden van licht of andere geluiden in de kamer.

De Numsy White Noise machines zijn ook makkelijk mee te nemen, dus ideaal voor als je op vakantie gaat of bij familie logeert. Je baby kan dan altijd fijn slapen met het White Noise effect!

Wanneer je baby beter slaapt, slapen ook jij en je partner beter. Een win-win situatie dus! Wij hopen dat je wat hebt aan onze tips en dat je baby snel lekker gaat slapen met het White Noise effect.

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *